Home Celebs Celeb News CUTE: Selena Gomez geeft opnieuw complimentjes aan Justin Bieber

CUTE: Selena Gomez geeft opnieuw complimentjes aan Justin Bieber

Selena Gomez
Foto: Splash News/Photo News
Selena Gomez en Justin Bieber zijn sinds enkele jaren voorgoed verleden tijd. Na hun breuk konden de twee elkaar niet meer ruiken of zien. Maar gisteren gaf Selena opnieuw een lief compliment aan haar ex-liefje Biebs. Yep, haal die hashtag #jelena maar terug boven! 

Selena was te gast bij radiozender Sirius XM’s Morning Mash Up. Ze praatte over het legendarische benefietconcert van Ariana Grande voor de slachtoffers van de aanslag in Manchester. Maar al snel ging het gesprek over haar ex-liefje Justin Bieber. Net voor zijn optreden gaf de zanger een emotionele speech en die was Selena ook niet ontgaan. ‘Het was een prachtig concert’, vertelde Selena.

Ik vond dat Justin het geweldig had gedaan. Het was echt mooi.

Video of Justin Bieber's emotional words spoken from his heart onstage at the #OneLoveManchester  benefit concert tonight.

A post shared by Justin Bieber Crew (@jbcrewdotcom) on

#jelena

Wait, what?! Komt het dan terug goed tussen Selena en Justin? Waarschijnlijk niet, want dankzij The Weeknd fladderen er opnieuw vlinders in de buik van de zangeres. Maar op Twitter denkt iedereen meteen terug aan die good old days…

https://twitter.com/Rjnxcrb/status/871967569711816704

Lees ook:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.