Home Celebs Celeb News Ariana Grande’s vriend Dalton Gomez verschijnt in promotievideo van ‘Rain On Me’

Ariana Grande’s vriend Dalton Gomez verschijnt in promotievideo van ‘Rain On Me’

Ariana deelde op haar Stories een screenshot en zette er een verliefde emoji bij.

Dalton Gomez
© Instagram @ladygaga

Ariana Grande en Lady Gaga lanceerden zopas een promotievideo voor ‘Rain On Me’. En daarin speelt Dalton Gomez, Ari’s vriend, een belangrijk rolletje.

Voor wie het nog niet wist: Ariana Grande heeft een vriend! Zijn naam is Dalton Gomez en hij is makelaar. Hij was niet enkel te zien in de muziekvideo van ‘Stuck With U’, maar nu ook in het promofilmpje voor Ari’s collab met Lady Gaga. De twee zangeressen creëerden samen de hit ‘Rain On Me‘ met een bijhorende videoclip.

Regenman

Ariana en Lady Gaga deelden allebei onderstaande video op hun Instagramaccount. Daarin spelen de twee zangeressen weervrouw op The Weather Channel. Wanneer de camera uitzoomt, zien we dat Dalton met een douchekop in de hand verantwoordelijk is voor het water op Ari’s paraplu.

View this post on Instagram

parched @ladygaga @weatherchannel ☁️ #rainonme

A post shared by Ariana Grande (@arianagrande) on

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Ariana deelde op haar Stories nog een screenshot uit de video waarin haar hardwerkende vriend duidelijk te zien is. Ze zette er twee emoji’s bij. Cute!

© Instagram @arianagrande

Lees ook:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.