Home Celebs OMG: de acteurs van ‘Riverdale’ komen naar ons landje!

OMG: de acteurs van ‘Riverdale’ komen naar ons landje!

Riverdale
Foto: Reporters

Nope, dit is geen mop! Er wordt wel degelijk een fan event georganiseerd in ons land voor iedereen die hooked is aan de Netflixserie ‘Riverdale’, en zoals gewoonlijk zullen daar een paar acteurs bij zijn. Yes, daddy!

ArchieCon

Na enkele BloodyNightCons voor fans van ‘The Vampire Diaries’ en een ACon voor PLL-lovers in december van vorig jaar, is het tijd voor ArchieCon! Net zoals bij die andere events zal ook deze keer een deel van de cast afzakken naar Brussel om hun fans – jullie! – te ontmoeten. Het is nog niet geweten wie dat juist zullen zijn, maar we hebben zo wel onze voorkeur. We hopen allemaal dat KJ Apa en Cole Sprouse erbij zullen zijn, toch?

Het is wel nog even wachten op het mooie moment waarop we onze idolen zullen kunnen aanschouwen. ArchieCon is gepland voor zaterdag 12 en zondag 13 mei 2018, binnen een klein jaartje dus. Tegen dan hebben we misschien al een spannend tweede seizoen te zien gekregen! Tickets zijn nog niet te verkrijgen, maar we laten je zeker iets weten wanneer dit wel het geval is. Je kan ook de website van KLZ Events in het oog houden voor meer fanevementen zoals ArchieCon. Wie weet krijgen we ‘r binnenkort ook eentje met de acteurs van ’13 Reasons Why’? Yes, please!

via GIPHY

Meer ‘Riverdale’:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.