Home Celebs Celeb News Demi uit ‘K3 zoekt K3’ krijgt rol in ‘Ghost Rockers’-film

Demi uit ‘K3 zoekt K3’ krijgt rol in ‘Ghost Rockers’-film

Demi
Foto: Medialaan
De stoere Demi Matenahoru (remember de blauwe plekken op haar benen tijdens de audities?) krijgt een rol in de allereerste bioscoopfilm van de tv-serie Ghost Rockers, die de titel Voor Altijd? meekreeg.

Ghost Rockers: van tv naar de cinemazalen

Op deze grijze maandag kunnen we wel wat leuk nieuws gebruiken. Zeker als het dubbel leuk nieuws is!

Het eerste goede nieuws is dat de Ghost Rockers, de jongerenreeks van Studio 100 die wordt uitgezonden op Ketnet, een bioscoopfilm krijgt!

Dat maakte de cast zelf bekend in onderstaand filmpje:

Onze Cover Girl Tinne Oltmans is alvast dolenthousiast, getuige deze Instagrampost:

Rebelse Demi uit K3 zoekt K3 krijgt rol in Voor Altijd?

Het tweede goede nieuws? De rebelse Demi Matenahoru uit Middelburg (Nederland), bekend van de talentenjacht K3 zoekt K3, zal meespelen in de film. Woehoe!

Wij vreesden dat ze na haar exit terug in de anonimiteit zou belanden, maar Studio 100 viste de 22-jarige Demi dan toch terug op and we couldn’t be happier!

De opnames van de film beginnen aanstaande woensdag en zullen een maand duren, maar Demi hoeft maar enkele dagen op de set te zijn. Wij gokken dus dat ze geen grote rol toebedeeld kreeg.

Demi

Voor Altijd? zal op 21 december 2016 te zien zijn in de zalen. Naast Demi doen uiteraard ook onze Cover Girl Tinne Oltmans, Juan Gerlo, Marie Verhulst, Wout Verstappen en Elindo Avastia mee.

SPOILER – Wil je weten waar de film over zal gaan? Lees dan hieronder alvast de synopsis:

Wanneer Jonas’ oma overlijdt, erft hij twee vreemde voorwerpen. De Ghost Rockers ontdekken al snel dat ze behoren tot een puzzel van vijf stuks, de ‘Vijf Elementen’ en nóg belangrijker: dat net die voorwerpen er volgens de legende voor zorgen dat ze contact hebben met de Freebirds. Maar … er zijn kapers op de kust die de voorwerpen maar wat graag in hun bezit zouden krijgen om met de geesten van overledenen te kunnen praten. Het is dan ook alle hens aan dek voor de Ghost Rockers, want als ze de elementen verliezen, verliezen ze ook het contact met de Freebirds … en dat zou wel eens het einde van de Ghost Rockers kunnen betekenen.

Meer K3-nieuws:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.