Home Celebs Celeb News Go girl! Demi Lovato heeft haar eerste Grammy-nominatie binnengehaald

Go girl! Demi Lovato heeft haar eerste Grammy-nominatie binnengehaald

Demi Lovato
Foto: Belga
De Grammy-nominaties werden zonet bekend gemaakt en wij zijn super excited! Heel wat van onze favoriete artiesten hebben een nominatie in de wacht gesleept, waaronder Justin Bieber, Ariana Grande, Beyoncé, Rihanna en Adele. Maar dé verrassing van de dag is Demi Lovato die voor de allereerste keer genomineerd is voor een Grammy, met haar album ‘Confident‘. You go girl!

Op zondag 12 februari 2017 gaat de 59ste editie van de Grammy Awards door in het Staples Center in Los Angeles. De Grammy’s bekronen jaarlijks de beste albums, artiesten, liedjes en optredens met een award. De show wordt dit jaar gepresenteerd door de Britse acteur en tv-presentator James Corden.

Queen B versus Adele

De artiest met de meeste nominaties is niemand minder dan Queen B, die er negen heeft voor haar album ‘Lemonade‘. In drie van de topcategorieën zal ze het moeten opnemen tegen Adele, die vijf keer genomineerd werd voor haar album ‘25‘. Het wordt sowieso spannend tussen de twee diva’s die allebei heel succesvol zijn en veel bewondering krijgen van andere artiesten.

Drake, Rihanna en Kanye West hebben allemaal acht nominaties binnen. Adele, Beyoncé, Justin Bieber, Drake en Sturgill Simpson strijden allemaal voor de award voor Album of The Year.

Allereerste nominatie voor Demi Lovato

De opmerkelijkste artiest dit jaar is Demi Lovato die voor de allereerste keer kans maakt op een Grammy. Ze is ook de allereerste artiest van het label Hollywood Records die ooit een nominatie kreeg. Ze kreeg die voor Best Pop Vocal Album voor haar album ‘Confident’. Demi heeft in 2016 getoond wat ze met haar stem kan en heeft ons allemaal meerdere keren kippenvel gegeven. Vorig jaar zei de Amerikaanse zangeres nog dat ze ooit wel een nominatie zou krijgen en een jaar later is het al zo. En ze is, terecht, super trots op zichzelf.

Demi Lovato krijgt veel felicitaties van onder andere haar mama, Joe Jonas, Nick Jonas en Luke Rockhold, met wie ze aan het daten zou zijn. So cute.

Het maakt niet uit of Demi Lovato wint of verliest, een nominatie op zich is al een grote prestatie. Dat zei ze zelf ook vorig jaar in een interview met het online magazine Complex.

Lees ook:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.