Home Celebs Celeb News Demi Lovato heeft nu een #Challenge die naar haar vernoemd is

Demi Lovato heeft nu een #Challenge die naar haar vernoemd is

Demi Lovato
Foto: Pinterest
Na de #IceBucketChallenge en de #MannequinChallenge, is er nu de #DemiLovatoChallenge. De Amerikaanse zangeres Demi Lovato gaat viraal, zonder dat ze er ook maar iets voor heeft moeten doen! 

Demi Lovato heeft nu dus een dansuitdaging die op haar geïnspireerd is en gedeeld wordt onder de hashtag #DemiLovatoChallenge. Het was de 16-jarige rapster Kandi Reign die de nieuwe track lanceerde. Voor de challenge creëerde Kandi een liedje en een dansroutine. Ze haalde haar inspiratie bij de ‘Stone Cold‘-zangeres.

Een echte Lovatic

Het liedje bewijst dat de Amerikaanse rapster een echte Lovatic – fan van Demi Lovato – is. In het refrein blijft ze de woorden ‘Ik ben als Demi Lovato, Ik voel me net als Demi Lovato’ rappen. Dat wordt gevolgd door alle redenen waarom ze zich fantastisch voelt, welke problemen haar ook tegemoet komen. Met andere woorden, Kandi Reign schreef een liedje over het enorme zelfvertrouwen die ze van de ‘Confident‘-zangeres krijgt.

Trust us, de song blijft so-wie-so in je hoofd hangen. Kandi releaste eerst een video van het liedje zelf. Daarna publiceerde ze een tweede video waarin ze danst en andere Lovatics en dansers aanmoedigt om mee te doen. And you’re gonna love it!

De video én de hashtag gingen viraal op Twitter en grepen zelfs de aandacht van Demi Lovato herself! Op Twitter reageerde ze op de challenge met de tweet: ‘Umm… deze #demilovatochallenge geeft me leven!’

Compilatievideo

Ook fans zijn super excited over de uitdaging en probeerden het zelf! Er werd zelfs al een compilatievideo gemaakt met de leukste dansroutines van de challenge.

Lees ook:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.