Home Celebs Celeb News YASSS: Demi Lovato komt binnenkort met nieuwe muziek

YASSS: Demi Lovato komt binnenkort met nieuwe muziek

De zangeres heeft een contract getekend bij Scooter Braun, die ook al manager is van Ariana Grande en Justin Bieber.

Demi Lovato
© Getty

Het ziet ernaar uit dat Demi Lovato haar leven eindelijk weer op de rails heeft. Ze heeft zonet een contract getekend bij manager Scooter Braun en komt dus waarschijnlijk binnenkort met nieuwe muziek. We can’t wait!

Eind juni 2018 bekende Demi Lovato in haar single ‘Sober‘ dat ze na zes jaar nuchter te zijn hervallen was. Een maand later werd de zangeres opgenomen in het ziekenhuis na een vermoedelijke overdosis heroïne. Het afgelopen jaar heeft de zangeres dan ook aan haar herstel gewerkt en dat deed ze in het gezelschap van haar nieuwe vriend Henry Levy. Maar in maart zou het koppel uit elkaar gegaan zijn omdat Demi zich volgens haar familie moet focussen op zichzelf en op beter worden.

Scooter Braun

Ondertussen ziet Demi Lovato er beter en gelukkiger uit dan ooit. En ze is duidelijk klaar om terug voor haar carrière te gaan. En dit keer met goede begeleiding. Ze tekende zopas een contract bij Scooter Braun, die ook manager is van onder andere Ariana Grande en Justin Bieber. We kunnen dus stellen dat de zangeres in goede handen is.

Volgend hoofdstuk

Demi deelde het goede nieuws zelf op Instagram met een foto van haar en haar nieuwe manager. ‘Dromen kwamen vandaag uit voor mij. Ik heb officieel een nieuwe manager. En niet zomaar een, maar de enige echte @scooterbraun. Ik kan niet gelukkiger, meer geïnspireerd en enthousiast zijn om dit volgend hoofdstuk met jou te beginnen, Scooter. Bedankt om in mij te geloven en deel uit te maken van deze nieuwe reis. Let’s do this!’

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

We zijn benieuwd wat Demi Lovato en Scooter Braun voor ons in petto hebben!

Lees ook:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.