Home Celebs Celeb News ‘Demi Lovato opgenomen in het ziekenhuis na overdosis heroïne’

‘Demi Lovato opgenomen in het ziekenhuis na overdosis heroïne’

'Een deel van de informatie die in de media kwam, is niet correct.'

Demi Lovato

Het gaat van kwaad naar erger met Devi LovatoEind juni heeft de zangeres bekendgemaakt dat ze na zes jaar zonder een druppel alcohol weer hervallen is. Nu schrijft de Amerikaanse website TMZ dat Demi opgenomen is in het ziekenhuis na een overdosis heroïne.

In maart was Demi Lovato zes jaar nuchter, maar ondertussen gaat het niet meer zo goed met de zangeres. In haar single ‘Sober’, die ze eind juni voorgesteld heeft, liet ze weten dat ze hervallen is. ‘Mama, het spijt me zo / Ik ben niet langer nuchter’, klinkt het in de tekst.

Overdosis

Verder beloofde Demi haar fans in het nummer dat ze de nodige hulp zou zoeken. Toch gaat het allesbehalve goed met zangeres. Zo schrijft TMZ dat ze opgenomen is in het ziekenhuis na een mogelijke overdosis. Het politiedepartement van Los Angeles heeft aan The Hollywood Reporter bevestigd dat ze rond 11u39 een telefoontje gekregen hebben. Wel hebben ze geen naam of een specifieke substantie genoemd, maar volgens de Amerikaanse website zou het om heroïne gaan.

Bij bewustzijn

Ondertussen heeft een vertegenwoordiger van Demi Lovato bevestigd dat de popzangeres herstelt in het ziekenhuis nadat ze er gisteren in allerijl werd opgenomen. Demi zou weer bij bewustzijn zijn: ‘Demi wordt omringd door haar familie die iedereen wil bedanken voor de liefde, gebeden en steun. Een deel van de informatie die in de media kwam, is niet correct. Demi’s familie zou graag privacy hebben en speculaties beperken. Haar gezondheid en herstel is nu het belangrijkste.’ Demi Lovato’s vertegenwoordiger loste verder niks over de oorzaak van de ziekenhuisopname.

Heb je vragen over zelfdoding of wil je met iemand praten? Dat kan gratis en anoniem op www.zelfmoord1813.be of www.tele-onthaal.be. Bellen kan op de nummers 1813 (Zelfmoordlijn) of 106 (Tele-Onthaal).

Lees ook:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.