Home Celebs Celeb News Demi Lovato’s trailer van haar documentaire ‘Simply Complicated’ geeft ons kippenvel

Demi Lovato’s trailer van haar documentaire ‘Simply Complicated’ geeft ons kippenvel

Demi Lovato
Foto: YouTube

Vandaag is het International Women’s Day en we zetten sterke vrouwen altijd graag in de kijker. Zeker als die vrouw Demi Lovato heet en een sneak peek van haar documentaire releaset. We bekeken de trailer voor ‘Simply Complicated‘ en wij kunnen niet wachten tot de volledige film op YouTube staat! #goosebumps

Demi Lovato heeft al veel moeten doorstaan in haar 25-jarige bestaan. Ze had vroeger een eetstoornis, deed aan automutilatie en gebruikte drugs. In 2010 sloeg ze zelf een danseres in het gezicht. Gelukkig is dat allemaal verleden tijd en gaat het nu beter dan ooit met de ‘Sorry Not Sorry‘-zangeres.

Heftig en emotioneel

Ze bracht op 29 september haar nieuwe album ‘Tell Me You Love Me‘ uit en haar muziek klinkt zó goed. Nu releaste ze zonet ook de trailer van haar documentaire ‘Simply Complicated‘ en die belooft vooral heftig en emotioneel, maar ook supermooi te worden. In de film doet Demi Lovato openhartig haar verhaal en zie je verschillende kanten van haar.

Een officiële releasedatum voor de documentaire is nog niet bekend, maar het zal niet lang meer duren. Hou dus haar YouTube-kanaal en social-media-accounts goed in de gaten!

Lees ook:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.