Home Celebs Celeb News Dus dit gebeurt er met je Instagram als Selena Gomez je tagt

Dus dit gebeurt er met je Instagram als Selena Gomez je tagt

Selena Gomez
Foto: Instagram @selenagomez

Met haar 126 miljoen volgers is Selena Gomez de meest gevolgde persoon op Instagram. Van dat succes maakt ze onder andere gebruik om van zich te laten horen in politieke kwesties. Maar die populariteit is blijkbaar ook goed voor haar sociale kring én andere celebs. Selly postte namelijk een getagde foto van Elle Fanning en die had grote gevolgen voor de actrice.

Een connectie met Selena Gomez heeft blijkbaar grote gevolgen voor je sociale-mediastatistieken. Het overkwam actrice Elle Fanning die op een ochtend haar Instagram checkte en zag dat die helemaal ontplofte. Zij en Selly gingen namelijk in dezelfde film spelen, maar hadden elkaar zelfs nog niet ontmoet. Om de samenwerking aan te kondigen, postte de ‘Hands To Myself‘-zangeres een foto van Elle zonder caption.

A post shared by Selena Gomez (@selenagomez) on

Meer dan 2 miljoen likes

Natuurlijk bereikte die foto heel wat mensen en kreeg hij meer dan twee miljoen likes. Haar volgers werden helemaal gek en begonnen massaal de foto te reposten en de ‘Maleficant‘-actrice te volgen. Terwijl het eigenlijk een hele simpele foto is waar zelfs geen bijschrift bijstaat.

Verontschuldiging

Volgens Elle Fanning verontschuldigde Selena zich voor de foto toen ze elkaar ontmoetten: ‘Het spijt me echt dat ik de foto zo creepy postte’. De reactie van Elle daarop was natuurlijk geniaal: ‘Nee, doe maar! Ik krijg veel meer volgers!’. Haha! Iedereen houdt natuurlijk van meer populariteit op Instagram, zelfs celebs.

Nu weten we dus wat er zou gebeuren als Selena Gomez ons ooit in een post zou taggen: Instagramstatistieken schieten de hoogte in.

Lees ook:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.