Home Celebs Celeb News Dit is de triestige reden waarom Kylie Jenner Stormi’s gezicht niet meer...

Dit is de triestige reden waarom Kylie Jenner Stormi’s gezicht niet meer wil tonen

Zo eng 😪

Kylie Jenner
Foto: Instagram @kyliejenner

Kylie Jenner kreeg deze week commentaar op sociale media omdat Stormi’s gezicht amper te zien is op een foto. Nu heeft de it-girl de reden bekendgemaakt en het is supererg!

Lid zijn van de Kardashian-familie heeft heel wat voordelen, maar duidelijk ook nadelen. Dat is nu nog maar eens bewezen. Nadat de it-girl een selfie van zichzelf met baby Stormi Webster, die amper te zien is, postte, kreeg ze heel wat commentaar op de foto. Fans tikten haar op de vingers omdat ze het hoofd van haar dochter van de foto had geknipt. Daarop reageerde Kylie het volgende: ‘Ja, ik heb mijn baby eruit geknipt. Ik deel geen foto’s van mijn meisje momenteel.’

Geen foto’s meer 

Niet alleen wil Kylie Jenner geen foto’s meer delen, ze heeft ook alle vorige foto’s van Stormi van haar Instagram verwijderd. En dat is heel begrijpelijk. Ze krijgt namelijk bedreigingen dat iemand haar dochtertje wil ontvoeren. ‘Er zijn een heleboel trolls op sociale media die Stormi lelijk noemen en andere gemene dingen zeggen. Dat maakt Kylie heel overstuur, want er zijn ook opmerkingen bij die directe bedreigingen zijn van kidnapping’, aldus een bron tegen The Sun.

Beschermen

Volgens sommigen zou het Kylies eigen schuld zijn, omdat ze haar dochter te veel heeft getoond op sociale media. ‘Ze is doodsbang en heeft haar security verhoogd. Ze komt ook nog amper in het openbaar met Stormi. Ze wil ervoor zorgen dat ze constant beschermd wordt.’ Arme Kylie en Stormi!

Lees ook:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.