Home Celebs Celeb News Dit is het geheim achter Cheryl Blossoms perfecte rode lippen

Dit is het geheim achter Cheryl Blossoms perfecte rode lippen

De 'Riverdale'-actrice onthult het product achter haar kissable lips.

Cheryl Blossom
Foto: Instagram @madelame

Je vraagt je bij elke ‘Riverdale‘-aflevering vast af hoe Cheryl Blossoms rode lippen er toch elke keer zo perfect uit kunnen zien. Wel, daar hebben we nu een antwoord op! De actrice onthulde haar favoriete lippenstift, die haar pout zo mooi maakt.

Het geheim achter perfecte rode lippen moet je bij ‘Riverdale‘-actrice Madelaine Petsch halen. In een interview met Teen Vogue onthulde ze namelijk hoe haar personage Cheryl Blossom toch altijd aan zulke kissable lips komt. Haar favoriete lipstick daarvoor is Matte Velvetine van Lime Crime in de kleur ‘Red Velvet.

My milkshake brings all the boys to the (grave)yard

A post shared by Madelaine Petsch (@madelame) on

Vegan & cruelty-free

Het product heeft niet alleen een prachtige velvet finish, maar het is ook nog eens vegan én dierproefvrij! Madelaine is veganist, en dat zie je dus ook in haar beautyroutine. Volgens de actrice geeft de lippenstift ook niet makkelijk af, en daarom is het haar favoriet. Als ze er glans aan wil toevoegen, smeert ze er gewoon wat lippenbalsem van Nivea overheen.

Natuurlijk heeft ze zoals elke grote actrice een team dat haar make-up aanbrengt voor de opnames. Toch wil ze haar lipstick zelf aanbrengen. Zij kent haar mond immers het best en wil dat die er perfect uitziet op camera. And she’s right!

Lees ook:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.