Home Celebs Celeb News YASSS: er wordt een documentaire over Shawn Mendes’ wereldtour gelanceerd op YouTube

YASSS: er wordt een documentaire over Shawn Mendes’ wereldtour gelanceerd op YouTube

'Ik wilde gewoon die jongen zijn die zong en gitaar speelde op YouTube'

Shawn Mendes
Photo News

Shawn Mendes-fans, listen up! Héél binnenkort staat er een documentaire over hem en zijn muziekcarrière op YouTube. Er is zonet een trailer gelanceerd en die ons doet verlangen naar meer!

In mei 2018 onthulde Amerikaanse YouTuber Casey Neistat in een vlog dat hij een documentaire zou maken over Shawn Mendes‘ wereldtour. Hij volgde de zanger een week lang op verschillende locaties zoals Londen en Parijs. Hij filmde onder andere de repetities, optredens en nam interviews af.

Trailer

In de vlog kregen we al enkele beelden te zien, maar nu is er pas een eerste echte trailer gelanceerd. Casey werkte er de hele zomer lang aan met zijn team en is zelf heel enthousiast om hem te lanceren. Wanneer de film exact op YouTube zal staan, is nog niet heel duidelijk, maar het zal vast niet lang meer duren!

Emotioneel

In de video zegt Shawn Mendes zaken zoals ‘Ik ben altijd nerveus, het betekent dat je ergens om geeft’ en ‘Ik wilde gewoon die jongen zijn die kon zingen en gitaar spelen op YouTube’. Hij bedankt ook zijn fans. Op het einde van de trailer geeft hij zelfs toe dat hij emotioneel wordt. Awww, we can’t wait!

Lees ook:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.