Home Celebs Celeb News LOL: Drew Ray Tanner doet de voice-over voor Madelaine Petsch’ nieuwe video

LOL: Drew Ray Tanner doet de voice-over voor Madelaine Petsch’ nieuwe video

Het grappigste dat je zal zien vandaag!

drew ray tanner
© YouTube Madelaine Petsch

Madelaine Petsch heeft zopas een nieuwe video geüpload op haar YouTubekanaal. Ze liet de voice-over over aan haar collega Drew Ray Tanner. En het resultaat is dan ook té grappig voor woorden!

Woensdag is een dag om naar uit te kijken voor fans van Madelaine Petsch aka Cheryl Blossom én ‘Riverdale‘. De actrice heeft bij haar nieuwe video nu een verrassing voor iedereen die houdt van de serie. Ze deelde een tutorial waarin ze haar make-up doet, maar daarbij zegt ze helemaal niets zelf. De voice-over werd ingesproken door niemand minder dan Drew Ray Tanner aka Fangs Fogarty, die in het vijfde seizoen van ‘Riverdale’ een vaste rol heeft.

Jeukende wimpers

En natuurlijk is de video enorm vermakelijk om naar te kijken. Wanneer Madelaine zucht, zegt Drew bijvoorbeeld ‘Dit is vermoeiend’ in haar plaats. En als ze mascara aanbrengt, horen we hem het volgende zeggen: ‘Mijn wimpers jeuken soms, dus ik vind het leuk om er een beetje door te borstelen. Zie je hoe goed dat voelt. Oh my gosh, doe het nog vier keer. Het doet mijn ogen naar de achterkant van mijn hoofd rollen.’

Voor de rest zegt de Canadese acteur dingen zoals ‘Dat ziet eruit als een bubbel waarin een oompaloompa vast zou zitten in “Charlie and the Chocolate Factory”.’ en ‘Nu gaan we dit fidget spinner ding nemen en het op ons gezicht wrijven.’ Lol!

Madelaine is alleszins blij met de hulp van haar collega. In de beschrijving op YouTube schreef de actrice: ‘Een van mijn lieve vrienden en collega’s, Drew Tanner, hielp me en vertelde mijn make-uproutine. Ik hoop dat zijn VO (voice-over, red.) je even hard doet lachen als bij mij het geval was.’ Dat deed ie zeker en vast!

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Lees ook:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.