Home Celebs Celeb Style & Beauty WOW: Dua Lipa en Bella Hadid kiezen allebei voor nieuw kleurtje

WOW: Dua Lipa en Bella Hadid kiezen allebei voor nieuw kleurtje

Zouden de schoonzussen samen naar de kapper gegaan zijn?

Nieuw seizoen, nieuw kapsel! Dat lijken Dua Lipa en Bella Hadid zowat tegelijkertijd te hebben gedacht. Dua ging voor rose gold, terwijl Bella’s haren pikzwart gekleurd werden. Zouden de schoonzusjes samen naar de kapper zijn gegaan?

Roze Dua

Dua Lipa toonde woensdag haar nieuwe lokken aan haar volgers. ‘Een nieuw tijdperk’, schrijft de Britse popzangeres bij de foto. De reacties zijn erg lovend, en ook wij zijn fan van deze rozige schijn.

Al ziet die er in het daglicht een beetje gelig uit… Laat ons hopen dat dit een slechte foto is. Dua’s nieuw lief, Anwar Hadid, ging trouwens ook voor een kleurrijk kapsel. Zijn wij de enigen die aan een coupe aardbei en vanille denken bij het zien van zijn coiffure?

© Getty

Zwarte Bella

Ook Anwars zus Bella – en dus Dua’s schoonzus – verscheen deze week in het openbaar met een nieuwe haarkleur. Haar lokken zijn nu pikzwart, terwijl ze voordien donkerbruin met blonde highlights waren.

Bella liep met haar nieuwe haarkleur de show van Miu Miu op Paris Fashion Week. Het is goed mogelijk dat haar lokken speciaal voor de runway gekleurd werden. Eerlijk is eerlijk: we waren meer fan van het vorige kleurtje. Maar Bella ziet er uiteraard nog steeds stunning uit.

© Getty

Lees ook:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.