Home Celebs Celeb News HEBBEN: Dua Lipa ontwerpt capsulecollecties voor nieuw H&M-merk

HEBBEN: Dua Lipa ontwerpt capsulecollecties voor nieuw H&M-merk

De stijl van de 'One Kiss'-ster stelen? Dat kan binnenkort!

Dua Lipa
© Instagram @dualipa

Op of naast het podium, Dua Lipa ziet er altijd fierce en fashionable uit. H&M vroeg de Londense zangeres dan ook om haar modegevoel te gebruiken voor maar liefst vier capsulecollecties voor /Nyden, het nieuwe merk van het Zweedse modebedrijf. Dua kondigde op Instagram aan dat we haar eerste zelf ontwerpen kleren in de herfst mogen verwachten. Can. Not. Wait!

Dua Lipa x /Nyden

‘Mijn eerste liefde is muziek, maar mode speelt ook een belangrijke rol in mijn leven’, schrijft Dua Lipa onder de aankondigingsvideo die ze op Instagram deelde. In het filmpje zegt ze heel erg enthousiast te zijn over de samenwerking met het nieuwe merk /Nyden, waarvoor ze vier collecties ontwerpt met kleren die volledig bij haar passen, zowel op als naast het podium. ‘Ik wil kleren die kracht en onverschrokkenheid uitstralen, maar die ook passen bij het snelle ritme van het leven’, schrijft ze.

De eerste lading ontwerpen van de Britse zangeres zou in de herfst verkrijgbaar moeten zijn. Na de recente lancering van Arket, is /Nyden het zoveelste nieuwe project van de H&M-groep. Het grote verschil met merken zoals Monki, & Other Stories en Cos is dat /Nyden enkel online verkrijgbaar is.

Bovendien moeten potentiële shoppers zich inschrijven – zich zogezegd aansluiten bij ‘the Tribe’, ofwel de stam – om de /Nyden-collecties te kunnen kopen. Zij worden dan op de hoogte gehouden van nieuwe launches, die telkens aan een influencer of een celeb gelinkt worden. Het merk wil zo een gevoel van exclusiviteit creëren. De eerste lading T-shirts die gelanceerd werden op de online shop waren in een mum van tijd uitverkocht. We vermoeden dat exact hetzelfde zal gebeurden met de capsulecollecties van Dua Lipa. Om van alles over de collecties op de hoogte te blijven, schrijf je je hier in.

Made it to the Grand Prix. See you tonight Azerbaijan 🇦🇿 ✨

A post shared by DUA LIPA (@dualipa) on

Meer modenieuws:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.