Home Celebs Celeb News Dua Lipa sms’t ex Isaac Crew en breekt hiermee haar eigen regels

Dua Lipa sms’t ex Isaac Crew en breekt hiermee haar eigen regels

En dat meteen na haar breuk met Paul Klein...

Dua Lipa

Dua Lipa heeft dan misschien wel nieuwe regels als het aankomt op contact met je ex. Jammer genoeg volgt ze die raad zelf niet op. De ‘New Rules‘-zangeres is nog maar net weer single na haar breuk met Paul Klein en heeft ondertussen alweer contact met haar ex-vriend Isaac Crew

New Rules‘ van Dua Lipa is voor heel wat meiden een go to na een break-up. De lyrics en beat zorgen ervoor dat je je in twee seconden weer als de sterke vrouw voelt die je bent. Toch houdt de Britse popsensatie zich zelf niet aan haar eerste regel die ze altijd vol zelfvertrouwen zingt. Ze sms’t namelijk weer met haar ex!

Muzikant Paul Klein

Dua Lipa was vijf maanden lang gelukkig met muzikant Paul Klein, frontman van de rockgroep LANY. Regelmatig verschenen er schattige foto’s van het duo op Instagram. Nu zou het koppel volgens een bron een punt gezet hebben achter hun relatie.

Berlin x

A post shared by DUA LIPA (@dualipa) on

Ex Isaac Crew

Volgens diezelfde bron heeft de zangeres ondertussen al opnieuw contact met haar ex Isaac Crew. Ze had twee jaar lang een relatie met het model én chefkok. Zowel Dua als Isaac hebben nog steeds foto’s van hun tweetjes op hun Instagrampagina staan. Dat zegt ook al veel, hé?

A post shared by ISAAC CAREW (@isaaccarew) on

Don’t be his friend

Misschien moet Dua eens haar eigen advies volgen. Volgens de zangeres mag je namelijk écht geen contact meer hebben met je ex, zelfs niet als vrienden. Of dat zingt ze toch in haar liedje ‘New Rules‘:  Don’t be his friend, you know you’re gonna wake up in his bed in the morning. And if you’re under him, you ain’t getting over him…

Lees ook:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.