Home Celebs Celeb News OH YEAH: Dua Lipa komt volgend jaar naar het Sportpaleis

OH YEAH: Dua Lipa komt volgend jaar naar het Sportpaleis

dua lipa
© Getty Images

Onze monday blues verdwenen als sneeuw voor de zon zodra het geweldige nieuws ons ter ore kwam dat niemand minder dan Dua Lipa volgend jaar halt zal houden in het Sportpaleis met haar Future Nostalgia Tour. Het concert staat gepland voor zaterdag 2 mei.

Twee jaar na haar passage in de Lotto Arena kondigt Dua Lipa haar terugkeer naar Antwerpen aan. De Brits-Kosovaarse popzangeres van wereldhits als ‘Be The One‘, ‘New Rules‘, ‘One Kiss‘ en jongste single ‘Don’t Start Now‘ houdt op zaterdag 2 mei met haar Future Nostalgia Tour halt in het Sportpaleis.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Gwen Stefani en Blondie achterna

Met de tournee stelt Dua haar langverwachte nieuwe plaat ‘Future Nostalgia‘ voor. De titel onthulde ze gisteren aan de hand van een nieuwe tattoo op Instagram.

View this post on Instagram

SWIPE FOR ALBUM TITLE ??

A post shared by FUTURE NOSTALGIA 2020 ?? (@dualipa) on

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

De releasedatum van de plaat is voorlopig onbekend. Wel wil de 24-jarige popster al een tipje van de sluier oplichten over haar tweede album. Zo zegt ze geïnspireerd te zijn door tal van artiesten waaronder Gwen Stefani, Madonna, Moloko, Blondie en Outkast.

‘Met dit album wou ik uit mijn comfortzone breken en mezelf uitdagen om muziek te maken op hetzelfde niveau als enkele van mijn favoriete klassieke popsongs, die tegelijkertijd toch fris en “van mij” aanvoelt’, aldus de meervoudige Grammywinnares.

Tickets voor het concert in het Sportpaleis zijn beschikbaar vanaf vrijdag 6 december om 9u. Misschien eens lief glimlachen naar Sinterklaas?

Nog meer celebritynieuws: 

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.