Home Celebs Celeb News ZIEN: deze Starbucks-jongen lijkt als twee druppels water op Harry Styles uit...

ZIEN: deze Starbucks-jongen lijkt als twee druppels water op Harry Styles uit 2014

Kan er binnenkort ook een dubbelganger in België opduiken, aub?

Harry Styles
© Getty

We vonden in 2017 al een dubbelganger van Harry Styles, maar nu is er nog een opgedoken en die lijkt volgens ons nét nog een tikkeltje meer op de ‘Lights Up’-zanger, maar dan op de 2014-versie. Kan er binnenkort misschien ook een dubbelganger in België opduiken?

Sinds de komst van het internet zijn heel wat dingen mogelijk én gemakkelijker geworden. Zo is het tegenwoordig niet gek als je online een dubbelganger van iemand tegenkomt. Maar als die lookalike lijkt op een wereldberoemde popster én dan ook even knap is, dan moeten we toch twee keer kijken.

Lookalike Harry Styles

TikTok-gebruiker @fridasakaj vond onlangs die van Harry Styles en de gelijkenissen zijn treffend! Al lijkt hij meer op de Harry van 2014 en niet op die van 2020. De TikTokker postte een video van de ontmoeting op sociale media. De jongen in kwestie heet Sean en werkt bij Starbucks. Wanneer hem gevraagd wordt of hij Harry Styles is en als hem gezegd wordt dat hij op de ‘Lights Up‘-zanger lijkt, zwijgt Sean en glimlacht hij gewoon. Dat doet ons vermoeden dat hij die vraag verschillende keren per dag krijgt.

Dit is Harry Styles uit 2014:

En dit is de lookalike:

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Natuurlijk is één video niet genoeg om te bepalen of ze écht identiek zijn. We hopen dus dat de jongen in kwestie zichzelf snel kenbaar maakt. En dat wij zelf snel een dubbelganger van een zanger tegen het lijf lopen.

Meer lookalikes:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.