Home Celebs Celeb Style & Beauty ZIEN: we hebben eindelijk een duidelijke foto van Justin Biebers gezichtstattoo

ZIEN: we hebben eindelijk een duidelijke foto van Justin Biebers gezichtstattoo

De tattoo is zo ontworpen dat hij mooi samenvloeit met Justins haar en wenkbrauwen.

Justin bieber
© Reporters

We weten al een tijdje dat Justin Bieber een tattoo boven zijn wenkbrauw zou hebben, maar daar hadden we nog geen duidelijke foto van. Tot nu! Tattoo-artiest JonBoy postte namelijk een close-up van het werk.

Onlangs verscheen Justin Bieber in de pers met een vage foto van zijn gezichtstattoo waarbij er ‘grace’ staat boven zijn wenkbrauw. De tattoo is zo ontworpen dat hij mooi samenvloeit met Justins haar en wenkbrauwen, waardoor het toen niet zo duidelijk was.  Nu is er eindelijk een scherp beeld opgedoken van het exemplaar!

Close-up

Tattoo-artiest JonBoy deelde op Instagram een close-up van het werk. Daaronder schreef hij als bijschrift een kort tekstje over het afgelopen jaar. Hij spreekt over zijn klanten en over het werk dat hij heeft gedaan. Hij doet dus blijken dat hij de grace-tattoo heeft gezet bij de Canadese zanger.

Bang Bang (Keith McCurdy) vertelde in een interview met Page Six TV al dat Justin Bieber en Hailey Baldwin een koppeltattoo hadden laten zetten. Daarover had hij het volgende te zeggen: ‘Justins tattoo staat op zijn gezicht. Het is heel fijn en delicaat. Het is geen traditionele koppeltattoo.’ De artiest onthulde toen ook dat die van Justin zich naast zijn wenkbrauw bevond en kleine woordjes bevatte.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Lees ook:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.