Home Celebs Celeb News RELATIONSHIP GOALS: Dylan Sprouse brengt Barbara Palvin hamburgers na de Victoria’s Secret-show

RELATIONSHIP GOALS: Dylan Sprouse brengt Barbara Palvin hamburgers na de Victoria’s Secret-show

Waar vinden wij zo'n vriendje?

Dylan Sprouse
Isopix

Dylan Sprouse en Barbara Palvin vormen al enkele maanden een koppel en zijn echt een perfecte match, als je het ons vraagt. Nu heeft de acteur ook nog eens bewezen dat hij het perfecte vriendje is. Na de Victoria’s Secret-show bracht hij zijn vriendin namelijk burgers van Shake Shack. Relationship goals!

Barbara Palvin liep vorige week mee tijdens de Victoria’s Secret-show. Natuurlijk bewonderde Dylan Sprouse zijn knappe vriendin vanuit het publiek. Een van de andere toeschouwers legde het moment vast op camera. De acteur ziet er supertrots uit!

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Shake Shack

Alsof dat nog niet genoeg was, bewees Dylan ook nog eens dat hij de perfecte boyfriend is. Na de show bracht hij namelijk hamburgers van Shake Shack naar zijn vriendin. Hij deelde op voorhand al een foto van het lekkers op Instagram Stories en hij poseerde met de zak op de rode loper. Barbara wist dus wat ze mocht verwachten en had meteen iets om naar uit te kijken. Waar vinden wij zo’n vriendje?

1 / 2
Dylan Sprouse
Dylan Sprouse
Dylan Sprouse
Dylan Sprouse

Dylan Sprouse
Dylan Sprouse

Lees ook:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.