Home Celebs Celeb News ZIEN: Ella Leyers verkleedt zich als Billie Eilish om ‘The Voice Kids’-deelnemer...

ZIEN: Ella Leyers verkleedt zich als Billie Eilish om ‘The Voice Kids’-deelnemer te verrassen

Zita Muylle zingt vrijdag 14 februari 'The End of the World' van - hoe kan het ook anders - Billie Eilish.

ella leyers
© VTM

De tweede blind auditions van ‘The Voice Kids’ worden vrijdag 14 februari uitgezonden op VTM. In die auditieronde zullen 12 jonge talenten de pannen van het dak zingen. Ook de 14-jarige Zita kreeg te horen dat ze het beste van zichzelf mag geven. En dat nieuws kreeg ze op een hele speciale manier te horen…

We zagen al welke chaos een verschijning van Billie Eilish in een winkelcentrum kan teweegbrengen, maar mits goede aanpak kan het een creatieve manier zijn om iemand te vertellen dat ze auditie mag doen voor ‘The Voice Kids‘. Zo verraste Ella Leyers enkele maanden geleden de 14-jarige Zita Muylle uit Sint-Andries door in Gent te verschijnen verkleed als Billie Eilish.

Blind auditions

Om de verrassing te doen slagen, riep Ella Leyers de hulp in van Zita’s papa, die trouwens ook een grote fan is van de ‘Bad Guy‘-zangeres. Hij lokte zijn dochter mee naar het winkelcentrum Gent Zuid waar Ella eerst met security rondliep in het winkelcentrum om Zita’s aandacht te trekken en benaderde haar daarna zogezegd als Billie. Maar een superfan als Zita heeft natuurlijk meteen door dat het niet echt haar idool is dat voor haar staat. Wanneer Ella door de mand is gezakt, vertelt ze het jonge talent dat ze naar de blind auditions van ‘The Voice Kids‘ mag. Zita Muylle zingt vrijdag 14 februari ‘The End of the World‘ van – hoe kan het ook anders – Billie Eilish.

Lees ook:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.