Home Celebs Celeb News AUW: ex-vriendin van Ariana Grande’s nieuw lief deelt subtiele maar zalige steek...

AUW: ex-vriendin van Ariana Grande’s nieuw lief deelt subtiele maar zalige steek uit

Cazzie David was vorige maand nog samen met Pete Davidson en moet nu zien hoe haar ex de initialen van Ariana op zijn lichaam laat tatoeëren.

Ariana Grande
© Instagram @arianagrande/ @cazziedavid

Mac Miller is niet de enige die een beetje vreemd zal opgekeken hebben toen bekend werd dat Ariana Grande samen is met stand-upcomedian Pete Davidson. Actrice Cazzie David had namelijk tot enkele weken geleden nog een relatie met Davidson. De twee waren zo’n twee jaar samen toen het begin mei uit raakte. Dit weekend deelde ze haar reactie op de nieuwe romance van haar ex op Instagram en die is subtiel en savage tegelijk.

‘Wat heb ik gemist?’

Een breuk is altijd pijnlijk, maar het wordt extra moeilijk wanneer je ex supersnel verdergaat met iemand anders. Maar Cazzie David, de actrice en schrijfster met wie Pete Davidson tot vorige maand een relatie had, laat het nieuwe liefdesgeluk van haar ex niet aan haar hart komen. Of dat is toch wat ze wil laten blijken.

Terwijl de actrice goed weet dat de hele wereld het de voorbije week had over de romance van Ariana en Pete – en hun matching tatoeages – schrijft ze op Instagram onder een vakantiefoto het volgende: ‘Ik was in Afrika, wat heb ik gemist??’. Het sarcasme is bijna voelbaar en we love it!

Been in Africa, what’d I miss ??

A post shared by CAZZIE (@cazziedavid) on

Hoewel Cazzie de breuk met Pete waarschijnlijk nog aan het verwerken is, toont ze op een grappige manier dat ze sterk staat en dat ze niet in een hoekje zit te huilen om haar ex. Zonder het kersverse koppel de grond in te boren, deelt ze zo toch een klein steekje onder water uit aan haar ex, die natuurlijk wel heel snel aan een nieuwe romance begon.

Al lijkt het erop dat Cazzie en David samen besloten als vrienden uit elkaar gingen. Op de dag dat hun breuk bekendgemaakt werd, postte de actrice een foto van hun tweeën met de caption Bffs’.

Bffs 💘

A post shared by CAZZIE (@cazziedavid) on

Twee tattoos

Wat Cazzie gemist heeft terwijl ze in Afrika was? Wel, het feit dat haar ex maar liefst twee Ariana Grande-tattoos liet zetten, bijvoorbeeld. Pete Davidson moet echt head over heels zijn, want de komiek liet het konijnenmasker dat Ariana droeg voor haar Dangerous Woman Tour achter zijn oor tatoeëren. Daarnaast heeft hij nu ook AG, de intialen van Ariana, op zijn hand staan. Laat ons ook niet vergeten dat Pete en Ariana al matching wolkentattoos hebben. Van dedication gesproken…

We had a good night.

A post shared by L O N D O N R E E S E (@londonreese) on

Meer liefdesgeluk bij de sterren:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.