Home Celebs Celeb News WOW: Facebook strikt Zac Efron en Anna Kendrick voor nieuwe animatiereeks

WOW: Facebook strikt Zac Efron en Anna Kendrick voor nieuwe animatiereeks

De serie 'Human Discoveries' zal zich afspelen in het stenen tijdperk.

© photonews
© photonews

Goed nieuws voor wie even met de handen in het haar zit en niet goed weet welke serie nu te bingewatchen. Zac Efron en Anna Kendrick kan je weldra aan het werk horen – nee, niet zien – in de eerste animatieserie van Facebook. Dit is een nieuwe zet in de strijd die Facebook wil voeren tegen YouTube en Netflix. Dat belooft!

In de toekomst wil Facebook zelf series produceren om zo op te boksen tegen de populaire streamingsite Netflix en YouTube. Het bedrijf vat de koe bij de horens en komt meteen aandraven met een eerste eigen animatieserie, ‘Human Discoveries‘.

Actuele thema’s

De serie speelt zich af in het stenen tijdperk en vertelt het verhaal van een groepje tieners en hun ontmoeting met verschillende belangrijke uitvindingen. Zo ontdekken ze het legendarische wiel en leren ze vuur maken. Ook actuele thema’s zoals racisme, alcoholgebruik en monogamie komen in de serie aan bod.

Opnieuw samen

Voor het komische ‘Human Discoveries’ haalt Facebook onmiddellijk alles uit de kast. Zo wisten ze ‘Pitch Perfect’-actrice Anna Kendrick en ‘High School Musical’-acteur Zac Efron te strikken. Dat meldt het Amerikaanse magazine The Hollywood Reporter. De bekende actrice en acteur zullen allebei de stem van een personage uit het vriendengroepje inspreken. Efron en Kendrick werkten in 2016 al samen voor de film ‘Dave and Mike Need Wedding Dates’. Verder zullen ook Lisa Kudrow (Phoebe uit ‘Friends’), Paul Scheer (‘Summer ’03’) en Lamorne Morris (‘New Girl’) zich bij de cast vervoegen.

Later dit jaar verschijnt de serie op Facebook Watch. Voorlopig gaf het socialemediaplatform niet meer informatie vrij over dit project.

Lees ook:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.