Home Celebs Celeb News Fan beledigt Zayn Malik tijdens optreden Little Mix en Perrie vindt het...

Fan beledigt Zayn Malik tijdens optreden Little Mix en Perrie vindt het pretty funny

Little Mix
Foto: Pinterest
Sinds Zayn Malik het hart van Perrie Edwards brak, is het oorlog tussen Little Mix en de Britse zanger. Nu laten ook de fans hun ongenoegen tegenover de ‘Pillow Talk’-zanger zien. Tijdens een optreden van Little Mix riep een fan dat Zayn een b*tch is. De Britse meidengroep kon zich niet inhouden van het lachen en al zeker Perrie niet. Woeps!

‘Zayn is a b***h’

Nadat Zayn Malik het uitmaakte met Perrie Edwards houdt Little Mix zich niet in om te tonen hoe ze zich voelen over de zanger. Ze hebben twee maanden geleden zelfs de single ‘Shout Out To My Ex uitgebracht. Ook de fans steunen Perrie voor de volle honderd procent. Dat heeft één meisje zonet bewezen tijdens een optreden van Little Mix in Duitsland. De girlband bracht een akoestische versie van hun nieuwe single ‘Shout Out To My Ex’. Toen Perrie Edwards haar stuk zong, riep een fan vanuit het publiek: ‘Zayn is a b***h’. En de reactie van Perrie en haar girls is geniaal. Eerst zijn ze alle vier in shock en daarna kunnen de meisjes hun brede grijns niet verbergen. Vooral Perrie niet! Bekijk het moment hieronder.

Harde woorden

We begrijpen volledig dat fans boos zijn op Zayn, maar dat zijn wel harde woorden om uit te spreken. Perrie was onlangs super open over haar break-up, dus we hopen dat ze zich snel goed voelt!

Lees ook:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.