Home Celebs Fans van ’13 Reasons Why’ kunnen maar niet ophouden over deze blunder

Fans van ’13 Reasons Why’ kunnen maar niet ophouden over deze blunder

13 reasons why
In de eerste aflevering van ‘13 Reasons Why‘ valt Clay Jensen  van zijn fiets, waardoor hij een wonde op zijn hoofd heeft. Later blijkt die wonde voor ons heel handig te zijn om het heden van het verleden te onderscheiden. Maar diezelfde snee is ook de oorzaak van heel wat kritiek op de make-up artist van de serie, en het is best grappig.

Verkeerde kleur

We hebben allemaal weleens een keer foundation gekocht, om er thuis – of nog erger, pas op school – achter te komen dat het totaal niet de juiste kleur is. Maar zulke fouten verwacht je natuurlijk nóóit van een visagist van een serie. Toch is dat precies wat er aan de hand is met de wond van Clay Jensen in de serie ‘13 Reason Why‘, want het viel fans op dat je door een fout gekozen foundation overduidelijk een sticker ziet zitten op z’n hoofd. LOL!

Blauwe plek

Natuurlijk kan het ook opzettelijk geweest zijn om een blauwe plek – die uiteindelijk gelig is geworden – na te maken. Maar op sommige foto’s zie je écht duidelijk dat er iets misgegaan is. Dear makeup artist, welcome to your tape. 

Muziek

Dat Dylan Minette een getalenteerd acteur is, weten we allang. Maar wist je ook dat hij in een band zit? Jep, samen met zijn vrienden Cole Preston en Braeden Lemasters vormt hij de groep Wallows, en ze hebben net hun eerste single uitgebracht. Hun nieuwste indie-rock single ‘Pleaser‘ doet zijn naam alle eer aan, want hij is echt zéér aangenaam om te horen.

playing the troubadour tomorrow night like

A post shared by Dylan Minnette (@dylanminnette) on

BRB, wij draaien ‘m al helemaal grijs.

Lees meer:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.