Home Celebs Beauty FOTO: broers Brooklyn en Romeo Beckham scoren shoot in Vogue

FOTO: broers Brooklyn en Romeo Beckham scoren shoot in Vogue

Beckham
Foto: Jon Furniss / Corbis
Dat mode a big deal is in het gezin Beckham wisten we al, maar het komt niet allemaal van Victoria: broers Brooklyn (17) en Romeo (13) schitteren volgende maand in de Chinese editie van Vogue. Way to go, boys! 

Trotse ouders

Brooklyn en Romeo sieren de pagina’s van Vogue Me van juni 2016, een tweemaandelijkse special van Vogue China gericht op jongere lezeres, geboren na de jaren ’90. Brooklyn scoorde de cover, terwijl Romeo binnenin te zien is in een zwarte rolkraagtrui.

My boy looking handsome on the cover of China vogue ❤️ @voguechina

A post shared by David Beckham (@davidbeckham) on

Hun ouders staken hun trots niet onder stoelen of banken. David deelde bovenstaande foto op Instagram met het bijschrift: “Mijn knappe jongen op de cover van Vogue China” en Victoria schreef bij Romeo’s foto: “Hoe schattig ziet Romeo eruit in zijn eerste Vogue China shoot! Ik ben zo trots.”. Cuute! 

How cute does Romeo look in his first @voguechina shoot!!! I'm so proud X vb

A post shared by Victoria Beckham (@victoriabeckham) on

Al is de mode-industrie de broers niet vreemd. Romeo (13) stond eerder al model voor het Britse merk Burberry en Brooklyn (17) zou vorig jaar een contract hebben getekend bij een modeagentschap na in Man About Town, Rollercoaster en T Magazine te hebben gestaan. Bovendien is dit niet zijn eerste Vogue cover. In oktober vorig jaar stond hij nog op de voorpagina van Miss Vogue.

Angelica Cheung, de hoofdredactrice van Vogue China, beloofde dat er nog meer van de Beckhams te zien zal zijn in het juninummer. “Wacht tot je Brooklyn Beckhams fantastische en intieme beelden van zijn broers en ouders ziet”, schreef ze op Instagram.

Zouden er nog meer familieportretten terug te vinden zijn in het magazine? Heeft Brooklyn zelf foto’s genomen – aangezien het een hobby van hem is – en werden ze gebruikt voor de editorial? Wij zijn alvast erg benieuwd!

Nog meer nieuws over de Beckham-clan:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.