Home Celebs Celeb News FOTO: Gigi Hadid verklaart haar liefde voor Zayn Malik met grappig T-shirt

FOTO: Gigi Hadid verklaart haar liefde voor Zayn Malik met grappig T-shirt

Gigi Hadid
Foto: Photo News
Vergeet een romantisch sms’je of old school liefdesbrief, dé manier om te tonen dat je van je lover houdt, is door een T-shirt te dragen met een liefdesverklaring. Althans volgens topmodel Gigi Hadid.

Gigi zegt het met een T-shirt

Gigi Hadid vertoeft dezer dagen in New York, terwijl boyfriend Zayn Malik in Los Angeles zit. Maar dat weerhield het 21-jarige topmodel er niet van om haar liefde voor hem te verklaren. En dat op een wel heel originele manier.

Fellow topmodel en BFF Hailey Baldwin postte deze foto op Snapchat van Gigi in een wit T-shirt met het opschrift ‘LOL U R not Zayn Malik’ waarmee ze zoveel wil zeggen als ‘Doe geen moeite. Als je Zayn Malik niet bent, kan je mij onmogelijk voor jou winnen’.

Foto: Snapchat (Hailey Baldwin)

Zayn was helemaal fan en tweette volgende foto met als bijschrift ‘That’s my girl’. Cuute! 

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Het is niet de eerste keer dat Gigi haar liefde uit door middel van een kledingstuk. In december vorig jaar tweette ze deze Facetime selfies waarop ze te zien is in een trui van de Bradford City Football Club, Zayns favoriete voetbalploeg. Aawww!

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Nog meer nieuws over Zigi:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.