Home Celebs Celeb News UH-OH: er is een valse foto opgedoken van Travis Scott met een...

UH-OH: er is een valse foto opgedoken van Travis Scott met een ander meisje

De rapper beweert dat de foto fake is.

Travis Scott
© Photo News

In Kylie Jenners vlog zagen we nog hoe zij, Travis Scott en Stormi Webster het perfecte gezinnetje vormen. Nu probeert iemand hun geluk te verstoren door valse foto’s te verspreiden van de rapper met een ander meisje. Of dat beweert hij zelf althans…

Op het Instagramaccount @depressedsnack verscheen onlangs een foto van een jongen, die heel erg lijkt op Travis Scott, al knuffelend met een meisje, waardoor het lijkt dat de rapper Kylie Jenner bedriegt.

Reactie Travis

Al snel reageerde Travis zelf onder de foto om de geruchten meteen stil te leggen. Zo zegt hij in de reactie onder andere dat trolls hard aan het werk zijn en dat TMZ dit bericht niet heeft gepost.

In een tweede reactie gaf hij ook een hint over zijn relatiestatus met Kylie Jenner. ‘Ik heb alleen maar liefde voor mijn vrouw. Geen tijd te verspillen. Probeer opnieuw.’ Zijn vrouw?! Wil dit zeggen dat Travis en Kylie stiekem getrouwd zijn?

Kwaad

De rapper verduidelijkte nog eens in een Instagram Story dat trolls zijn geluk en liefde met Kylie Jenner proberen te verstoren. Hij bidt dat God al het kwaad uit de wereld helpt.

Lees ook:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.