Home Celebs OMG: deze fout in de intro van ‘Pretty Little Liars’ is je...

OMG: deze fout in de intro van ‘Pretty Little Liars’ is je sowieso nooit opgevallen

Pretty Little Liars
Foto: Youtube
Als diehard-‘Pretty Little Liars‘-fans hebben we de intro van de serie al tientallen keren gezien. In de eerste seizoenen was het Lucy Hale die met een vinger op haar lippen een ‘sssht‘-gebaar maakt. Fans vroegen zich af waarom de andere actrices het gebaar niet deden en de intro werd geüpdatet met een versie waarin wél alle meisjes te zien waren op het einde. Maar deze fout in de originele intro is je waarschijnlijk nooit opgevallen!

In een interview met Yahoo vertelt Lucy Hale dat ze zó zenuwachtig was toen ze de intro voor ‘Pretty Little Liars‘ opnamen, dat ze haar vinger niet precies in het midden van haar lippen heeft kunnen houden. ‘De opnames maakte me nerveus omdat je gewoon voor een green screen staat en ik dacht: ze gaan zien dat mijn vingers trillen!’ vertelt de actrice in het interview. ‘Iedereen kijkt naar je. Wanneer je in een ‘PLL’-scène zit, zijn er meestal meer mensen bij, maar ik was zo nerveus! Je wil er schattig uitzien, maar ook sexymysterieus en betrokken en ik denk dat ik geen van die dingen heb kunnen zijn.’ Awww!

Ons viel het eigenlijk helemaal niet op dat Lucy’s vinger niet precies in het midden zat. Op de vijftiende seconde zie je haar bekende shush.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Nieuwe intro

In de remake kregen alle actrices een kans om hun vinger op hun lippen te leggen en je kan duidelijk zien dat Lucy veel geoefend heeft om het dit keer wél perfect te doen. Vanaf 3:23 zie je de verandering.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Lees meer:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.