Home Celebs Celeb News Francia Raisa over Selena Gomez’ niertransplantatie: ‘Het was haar bijna fataal geworden’

Francia Raisa over Selena Gomez’ niertransplantatie: ‘Het was haar bijna fataal geworden’

Er waren blijkbaar complicaties na haar operatie...

Selena Gomez
Foto: Instagram @franciaraisa

In september kwam de hele wereld te weten dat Selena Gomez een niertransplantatie was ondergaan en dat ze die nier van haar beste vriendin Francia Raisa kreeg. Nu vertelde zij in een interview dat de operatie bijna fataal was afgelopen voor de ‘Wolves‘-zangeres…

We wisten al dat het leven of dood was voor Selena Gomez en dat ze geluk heeft met zo’n goeie vriendin als Francia Raisa. Wat we nog niet wisten, is dat er na de niertransplantatie complicaties waren, waardoor de ‘It Ain’t Me‘-zangeres bijna dood geweest kon zijn.

Gebarsten slagader

In een interview met W Magazine vertelde Francia Raisa over het proces. ‘Het herstel was moeilijk. Ik wilde niet eten of drinken. Ook bij Selena waren er complicaties. Enkele uren na onze operatie werd ik wakker en kreeg ik een bericht van haar waarin ze zei dat ze heel bang was. Blijkbaar was mijn nier heel actief, en toen ze zich omdraaide, barstte er een slagader. Ze moesten Selena opnieuw opereren en namen een ader uit haar been om een nieuwe slagader te creëren en mijn nier op z’n plaats te houden. Ze kon gestorven zijn.’

En inderdaad, op foto’s die enkele weken geleden verschenen, zie je duidelijk het litteken waar Selena’s ader eruit is gehaald.

Depressie

Volgens Francia hadden ze het allebei erg moeilijk en zaten ze zelfs in een depressie. ‘We wilden gewoon normaal zijn en geen aandacht op ons gericht hebben. Arme Selena en Francia! Gelukkig is die periode nu achter de rug en stellen de twee hartsvriendinnen het goed.

Lees ook:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.