Home Celebs Celeb News LOL: ‘Ghost Rockers’-jongens vieren 20ste verjaardag van K3 met een opmerkelijke video

LOL: ‘Ghost Rockers’-jongens vieren 20ste verjaardag van K3 met een opmerkelijke video

Elindo, Wout en Juan zingen niet alleen de liedjes, maar doen ook de bijhorende danspasjes én dragen zelfs de outfits.

k3
© YouTube Elindo Avastia

Meidengroep K3 bestaat 20 jaar! En ter ere van die verjaardag hebben Elindo Avastia, Wout Verstappen en Juan Gerlo hun eigen muziekvideo gemaakt. Daarin zingen ze verschillende K3-liedjes mét bijhorende danspasjes en outfits. Wij komen niet meer bij van het lachen!

Zot zijn doet geen pijn! Dat moeten Ghost Rockers Elindo Avastia, Wout Verstappen en Juan Gerlo gedacht hebben toen ze met het idee kwamen om hun eigen K3-medley te lanceren. Elindo (Klaasje) kondigde zijn samenwerking met Juan Gerlo (Marthe) en Wout Verstappen (Hanne) vrolijk aan met een Instagrampost. Naar eigen zeggen is de video een ode aan de 20ste verjaardag van de meidengroep.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Liedjes, danspasjes én outfits

De jongens hebben er trouwens echt hun werk van gemaakt. Ze zingen niet alleen de liedjes, maar doen ook de bijhorende danspasjes én dragen zelfs de outfits. We moeten toegeven, de drie Ghost Rockers doen het verrassend goed! We zijn benieuwd wat de echte K3-meiden ervan vinden.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Lees ook:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.