Home Celebs Celeb News Gigi Hadid: ‘We hadden de zwangerschap graag zelf aangekondigd, maar we zijn...

Gigi Hadid: ‘We hadden de zwangerschap graag zelf aangekondigd, maar we zijn gelukkig’

Het topmodel bevestigde het nieuws tijdens Jimmy Fallons 'At Home Edition', waar hij de ouders in spe ook raad meegaf.

Gigi Hadid zwangerschap
© Getty

Na de geruchten en de bevestiging van mama Yolanda spreekt nu ook Gigi Hadid zelf voor het eerst over haar zwangerschap. Ze was te gast bij Jimmy Fallons thuiseditie van ‘The Tonight Show’ waar ze het heuglijke nieuws zelf vertelde aan de presentator.

Gigi Hadid en Zayn Malik verwachten hun allereerste kindje. Dat nieuws hebben ze – tot hun eigen grote teleurstelling – niet zelf aan de wereld kunnen vertellen, want hun geheim werd al gelekt voor ze nog de kans hadden. Mama Yolanda Hadid bevestigde het nieuws gisteren nog aan RTL Boulevard en vertelde dat ze niet kan wachten om oma te worden.

Nu heeft ook Gigi Hadid van zich laten horen. Ze was te gast – via een online videogesprek weliswaar – bij de thuiseditie van ‘The Tonight Show Starring Jimmy Fallon‘. De presentator viel meteen met de deur in huis door het topmodel te feliciteren. ‘Dank je wel om onze show te doen en proficiat met je zwangerschap. Het is het beste nieuws ooit.’ Waarop zij als volgt reageert: ‘Heel erg bedankt. Natuurlijk hadden we het graag op onze eigen voorwaarden aangekondigd, maar we zijn heel enthousiastgelukkig en dankbaar voor iedereens goede wensen en steun.’

Goede raad

Jimmy Fallon geeft de ouders in spe ook één goede raad: ‘Een heleboel mensen zullen je advies geven zoals “Ze groeien zo snel op, geniet ervan” en ik wil die persoon niet zijn, want ze hebben soort van gelijk, maar overdrijf er niet in. Wees gewoon aanwezig voor elk deel ervan.’ En dat is Gigi zeker aan het doen. ‘Ja, dat probeer ik, zeker in deze tijden. Het is een leuk lichtpuntje om in staat te zijn om samen thuis te zijn en het echt van dag tot dag te ervaren’, aldus Gigi.

De presentator feliciteert ook Zayn Malik en vertelt het koppel dat als ze ook maar iets nodig hebben, ze gewoon nonkel Jimmy kunnen bellen. Cute! Tijdens het videogesprek vroeg Fallon haar ook naar haar 25ste verjaardag én de bijhorende bageltaart. Bekijk het volledige gesprek zelf hieronder.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Lees ook:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.