Home Celebs Celeb News Gigi Hadid wordt gepest door de andere Victoria’s Secret-modellen

Gigi Hadid wordt gepest door de andere Victoria’s Secret-modellen

Gigi Hadid

Blijkbaar heerst er zelfs onder volwassen modellen jaloezie. Volgens geruchten zouden de andere Victoria’s Secret-modellen Gigi Hadid (21) buitensluiten. Ze zijn jaloers omdat de oudste Hadid-zus het volgens hen zo gemakkelijk heeft. Zo zie je maar, mean girls heb je overal!

Rijke familie

Op maandag 5 december is het weer zover, de Victoria’s Secret-show in Parijs! Wij kijken er allemaal naar uit, maar blijkbaar wordt Gigi Hadid tijdens voorbereidingen van de modeshow gepest en buitengesloten?! Volgens een bron zijn de andere meisjes jaloers, omdat ze dankzij haar familie privileges heeft. Ze vinden het niet eerlijk dat zij door haar afkomst het zo gemakkelijk heeft gehad, terwijl zij er al jaren voor werken. Ook zijn ze van mening dat ze gewoon een paar popsterren gedatet heeft, zo in het wereldje is terecht gekomen en plots een it-girl is. Jealous much?

Gigi is ervan overtuigd dat een van de modellen haar uitlachte backstage en alle modellen vinden haar blijkbaar overroepen. Poor Gigi!

yesterday 🌞🌵

A post shared by Gigi Hadid (@gigihadid) on

Gigi Hadid blijft er hoe dan ook stralend uitzien!

En hoe zit het met Bella?

Wearing all @Dior of course🌸 #DiorTheArtOfColor

A post shared by 🦋 (@bellahadid) on

Het is de eerste keer dat Gigi’s zus Bella Hadid (20) meeloopt met de Victoria’s Secret-show in december. Maar blijkbaar zou de jongere Hadid geen problemen hebben met de andere modellen. De zussen hebben dezelfde afkomst, dus waarom behandelen ze Gigi dan anders dan Bella? Volgens de bron accepteren de andere modellen Bella omdat ze van nature veel magerder is en meer high fashion zou zijn. Zo oneerlijk!

Lees meer:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.