Home Celebs Celeb News Gigi Hadid doet de TikTok-challenge waar fans al zo lang om vragen

Gigi Hadid doet de TikTok-challenge waar fans al zo lang om vragen

En dat op een nummer van haar lief Zayn Malik.

gigi hadid tiktok challenge
© Getty

Gigi Hadid heeft zopas haar allereerste reels op Instagram gedeeld. En dat op het nummer ‘Unfuckwitable’ van lief en vader van haar kind Zayn Malik!

Zayn Malik bracht in januari 2021 zijn derde studioalbum ‘Nobody Is Listening’ uit. Daarop is onder andere ‘Unfuckwitable’ te horen. En met dat nummer van ZAYN doet er op TikTok een challenge de ronde waarbij gebruikers eerst zonder make-up en comfy kleren lip syncen met het nummer. Zodra het woord unfuckwitable te horen is, is er een overgang waarna TikTokkers ineens een full face of makeup hebben en zich helemaal hebben opgekleed.

@zouistrashhopping on this trend ✨✨✨ go buy nobody is listening ##zayn ##unfuckwitable♬ Unfuckwitable challenge – Caso

@keisha.onedirectionGoing to try to post this again TIKTOK stop shadownbanned me ✋🏼🥲 #zayn #zaynmalik #ZAYNS #unfuckwitable #nobodyislistening #foryou #directioner♬ Unfuckwitable – ZAYN

Instagram reels

Sinds de uitdaging opdook, hebben fans geprobeerd om Gigi Hadid, Zayns vriendin met wie hij samen een dochtertje Khai heeft, te overtuigen om mee te doen aan de challenge. Aan onderstaande tweets te zien, was ze in het begin wat aarzelend om zo’n video te maken.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Maar nu is het 25-jarige model dan toch gezwicht! Al deelde ze haar versie niet op TikTok, maar wel op Instagram reels! In de caption schreef ze ‘Als je hierom hebt gevraagd, je weet wie je bent! + jullie weten dat deze nieuwe reel-zaak niet mogelijk zou zijn zonder mijn docenten in kwestie @erinparsonsmakeup , @missstephoh en @daniellepriano kwamen vandaag zeker opdagen. Moge dit de stemming zijn voor heel 2021.’

In de video kijkt Gigi eerst in een jogging met een dot op haar hoofd – een look waar ze als jonge moeder waarschijnlijk dagelijks naar teruggrijpt – wat onverschillig rond. Na de transformatie heeft ze een outfit met vlinders aan, draagt ze haar lange lokken los en in golven en heeft ze een full glam look. Vervolgens kijkt ze verleidelijk in de camera en raakt ze haar schouder aan wanneer Zayn zingt ‘That’s why my shoulder’s so cold‘. Wow! We hopen dat ze de Instagram reels- of TikTok-smaak te pakken heeft en ons nog van zulke video’s voorziet in de toekomst.

Dit bericht bekijken op Instagram

Een bericht gedeeld door Gigi Hadid (@gigihadid)

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Lees ook:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.