Home Celebs Celeb News VIDEO: Gigi Hadid verliest schoen op catwalk maar toont dat ze een...

VIDEO: Gigi Hadid verliest schoen op catwalk maar toont dat ze een échte pro is

Gigi Hadid
Foto: Instagram @gigihadid

Vallen op de catwalk is iets wat elk model ooit weleens overkomt. Ze proberen er zich dan zo elegant mogelijk uit te redden, maar meestal is dat tevergeefs. Tenzij je Gigi Hadid heet natuurlijk. Dat is weer maar eens bewezen in een filmpje waarbij het Amerikaanse fotomodel haar schoen verliest en flawless doorloopt alsof er niets gebeurd is. Wow!

Flawless as ever

De manier waarop Gigi Hadid zichzelf redt nadat ze haar high heels verliest, is werkelijk fascinerend. Iemand spotte tijdens de show de schoen die ze al verloor aan het begin van haar walk tijdens de Anna Sui-show, en heeft alles gefilmd. Als je kijkt naar Gigi zelf is het alsof er helemaal niets aan de hand is. Ze loopt namelijk gewoon door op de toppen van haar tenen, flawless as ever.

Zus Bella

En natuurlijk komt ze ermee weg! Daarna moet ze nog eens het podium op met de andere modellen, maar de show must go on, dus geen tijd om snel die schoen weer aan te trekken. Gelukkig is jongere zus Bella Hadid er om haar te ondersteunen terwijl Gigi zich niet kan inhouden van het lachen.

Als de schoen in het filmpje niet was aangewezen, dan zouden we het zelfs nooit gezien hebben. Benieuwd wat een celeb als Gigi doet wanneer ze op het punt staat af te gaan op de catwalk? Bekijk dan zelf de video.

Lees ook:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.