Home Celebs Celeb News Gigi Hadid: ‘Mijn zwangerschap is niet het belangrijkste ter wereld’

Gigi Hadid: ‘Mijn zwangerschap is niet het belangrijkste ter wereld’

Het model toonde voor het eerst een sneak peek van haar babybuik via Instagram en legde uit waarom ze weinig deelt over haar zwangerschap.

gigi Hadid zwangerschap
© Getty

Gigi Hadid ging zopas live op Instagram om het tweede deel van haar V magazine Gigi Journal aan de wereld te tonen. Ze maakte van de gelegenheid ook gebruik om uit te leggen waarom ze zo weinig deelt over haar zwangerschap én om eindelijk ook haar babybuik te tonen.

Gigi Hadid bevestigde een drietal maanden geleden dat zij en Zayn Malik in verwachting zijn van hun eerste kindje. Toch bleef het sindsdien redelijk stil rond de zwangerschap en kregen we ook haar babybuik nog niet te zien. Daar is nu verandering in gekomen!

Gigi ging bijna een anderhalf uur lang live op Instagram en de reden daarvoor was om het fysieke resultaat van haar samenwerking met het Amerikaanse V Magazine met trots voor te stellen. Ze creëerde namelijk een boek dat de titel ‘The Gigi Journal: Quarantime Celebrating Visual Artist Part Two‘ kreeg en waarvoor Gigi de cover helemaal zelf ontwierp.

Dagboek

In die livevideo op Instagram toont het model met trots haar nieuwe werk en beantwoordt ze allerlei vragen. Maar aangezien ze ook heel veel vragen kreeg over haar zwangerschap, wijdde ze ook daar enkele minuten over uit. Vanaf minuut zeven vertelt ze waarom ze de afgelopen maanden zo weinig heeft gedeeld over haar zwangerschap. ‘Volgens mij zijn veel mensen in de war waarom ik niet meer deel, maar ik ben zwanger tijdens een pandemie. Mijn zwangerschap is duidelijk niet het belangrijkste dat er aan de hand is in de wereld’, aldus Gigi. Ze vertelt ook dat ze niet het gevoel heeft dat ze dit moet delen behalve met haar familie en vrienden.

Ze voegde er ook nog het volgende aan toe: ‘Heel veel mensen zijn gestorven door het coronavirusDat was in het begin van de quarantaine en gebeurt nog steeds. En toen gingen we over naar het promoten van de BLM-beweging, en ik vond dat onze aanwezigheid op sociale media daarvoor gebruikt moest worden.’ 

Wel zou ze verschillende zaken, zoals foto’s van haar bump, bijhouden in een logboek. ‘Ik heb geprobeerd het goed te documenteren. En dat soort dingen zal ik in de toekomst delen. Ik heb er gewoon geen haast mee. Ik heb het gevoel dat ik het nu gewoon wil ervaren en ik schrijf veel in mijn dagboek’, aldus Gigi. 

Sneak peek

Na haar uitleg besloot ze ook om toch maar een kleine sneak peek van haar zwangere buik te showen. Gigi zou ondertussen ongeveer zes maanden in verwachting zijn en dat is te zien! Wil je de volledige livevideo bekijken? Dat kan hieronder!

Dit bericht bekijken op Instagram

GIGI JOURNAL Part II / show & tell :) Available on select newsstands starting TODAY! Link in bio to order online! @vmagazine

Een bericht gedeeld door Gigi Hadid (@gigihadid) op

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Lees ook:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.