Home Celebs Celeb News Gigi Hadids moeder bevestigt zwangerschap: ‘Ik kan niet wachten om oma te...

Gigi Hadids moeder bevestigt zwangerschap: ‘Ik kan niet wachten om oma te worden’

Volgens Yolanda zou haar dochter uitgerekend zijn voor september.

moeder Gigi Hadid
© Getty

We vertelden jullie gisteren nog dat Gigi Hadid en Zayn Malik volgens bronnen samen hun eerste kindje verwachten. Nu heeft de moeder van het supermodel dat nieuws aan RTL Boulevard bevestigd.

Voor wie nog twijfelde of de geruchten rond de zwangerschap van de 25-jarige Gigi Hadid met Zayn Malik echt kloppen, hebben we nu bevestiging. Aan het Nederlandse RTL Boulevard bevestigde Yolanda Hadid, de mama van Gigi, dat ze oma wordt. ‘Het gaat goed, maar we zijn nog steeds in shock dat ons geheimpje is gelekt aan de pers. Natuurlijk zijn we door het dolle heen’, aldus Yolanda.

Eerste kleinkind

Gigi’s moeder kijkt nu al uit naar de komst van haar eerste kleinkind. ‘Ik kan niet wachten om oma te worden. Het is al helemaal bijzonder, aangezien ik mijn eigen moeder zo kort geleden ben verloren. Dat is de schoonheid van het leven: de ene ziel verlaat ons en een nieuwe komt eraan. We voelen ons erg gezegend’, aldus Yolanda aan RTL Boulevard.

Ze verklapte ook al voor wanneer haar dochter uitgerekend is, namelijk september! Ze vermeldde er niet bij of het over begin of eind september gaat, maar Gigi is dus een 4 à 5 maanden zwanger, of zoals een bron aan TMZ vertelde: 20 weken. Volgens TMZ is ook het geslacht al bekend en krijgen Gigi Hadid en Zayn Malik een meisje.

Lees ook:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.