Home Celebs Celeb News GO, GIRL: Ariana Grande laat zich niet kennen als ze door ‘fan’...

GO, GIRL: Ariana Grande laat zich niet kennen als ze door ‘fan’ beschuldigd wordt van bedrog

'Kan je fan zijn van iemand anders? Je bent saai.'

Ariana Grande

Ariana Grande heeft zeer snel na haar breuk met Mac Miller opnieuw de liefde gevonden bij Pete Davidson. En dat zorgde ervoor dat velen twijfelen aan de eerlijkheid van de zangeres. Zo kondigde een ‘fan’ op Instagram letterlijk aan dat Ari Mac bedrogen heeft. En zij kon niet lachen met die uitspraak.

We geven toe dat het een beetje ongelukkige timing was tussen Ariana Grande en Pete Davidson. Nog geen twee weken nadat bekend was geworden dat het uit was met Mac Miller, vormde de zangeres al een koppel met de komediant. Niet veel later verloofden ze zich zelfs.

Bedrogen

Hierdoor twijfelen heel wat fans aan de oprechtheid van de ‘The Light is Coming‘-zangeres en beweren velen dat ze Mac heeft bedrogen. Of dat gerucht klopt of niet, weten alleen Ariana en Pete en misschien Mac, en het gaat ook alleen hen aan. Toch zijn er ‘fans’ die het niet kunnen laten om het nieuws te blijven verspreiden.

Clapback

Zo schreef een Instagramgebruiker onder een foto van Ariana’s tracklist: ”Pete Davidson’ is het lied dat ik altijd zal overslaan’. Waarop Ari reageerde: ‘Awwwww boo f*cking hoo Alexa speel ‘Pete Davidson”. Als clapback schreef het account dat Ariana Mac bedrogen heeft en daar kon de zangeres niet mee lachen. ‘Heb ik niet gedaan, maar ga maar… Kan je misschien, ik weet het niet, fan zijn van iemand anders? Je bent saai’, aldus Ari. Ouch!

#ClapbackSeason: #ArianaGrande has had enough 😩😂

A post shared by The Shade Room (@theshaderoom) on

Ariana vindt de geruchten duidelijk niet oké!

Lees ook:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.