Home Celebs Celeb News Bella Thorne: ‘Omdat ik geen make-up draag, uitgeput ben en acne heb,...

Bella Thorne: ‘Omdat ik geen make-up draag, uitgeput ben en acne heb, denken jullie dat ik drugs gebruik?’

De actrice kreeg heel wat grove reacties op haar meest recente selfie.

Bella Thorne

Bella Thorne deelt graag alles met haar fans via Instagram. Al zijn sommige volgers niet zo lief voor de ‘Famous in Love‘-actrice. Enkele onder hen beschuldigden haar namelijk van druggebruik omdat ze een naturel foto postte. Gelukkig had Bella daar de beste reactie op.

We geven toe dat Bella Thorne héél expliciet is op Instagram, maar de celeb is gewoon trots op wie ze is en hoe ze eruitziet. Ze post dan ook regelmatig selfies zonder make-up, waarop haar acne duidelijk te zien is. Haar meest recente exemplaar is er zo eentje.

Happy girl because I’m releasing two songs on Friday #GOAT #BITCHIMBELLATHORNE

A post shared by BELLA (@bellathorne) on

Drugs

Op die foto heeft ze veel liefdevolle reacties gekregen, maar ook veel minder leuke. Volgens velen zit ze namelijk aan de drugs en ziet ze er slecht uit. De reacties klinken als volgt: ‘Bella, blijf van drugs af, het is echt té duidelijk nu’, ‘Gast, je moet jezelf echt opfrissen, grunge is niet je stijl’, ‘Het gezicht dat je maakt vlak nadat je cocaïne hebt gesnoven’ en ‘Ze ziet eruit alsof ze aan de crack zit’.

Zelfverdediging op Twitter

Natuurlijk leest Bella die reacties en is ze erdoor gekwetst. Gelukkig weet ze precies wat ze moet zeggen om zichzelf te verdedigen. Op Twitter schreef ze het volgende: ‘Jullie maken mij gek. Omdat ik geen make-up draag, uitgeput ben door het werken en acne heb, denken jullie dat ik crack gebruik? Wat is er mis met jullie? Ik vind 2018 niet leuk. Jullie proberen elk ding dat jullie zien, uit elkaar te rukken. Het is walgelijk. Je kan niet voor één seconde denken: hmm, misschien is dit een echt persoon tegen wie ik het heb…? Een echt f*cking menselijk wezen, net als jullie.’ You go, girl!

Lees ook:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.