Home Celebs Celeb News GO, GIRL: Lili Reinhart zet hater op haar plaats na commentaar over...

GO, GIRL: Lili Reinhart zet hater op haar plaats na commentaar over relatie met Cole

'Check je feiten, Emily.'

Lili Reinhart
Photo News

Terwijl iedereen helemaal weg is van Lili Reinhart en Cole Sprouse, wij inclusief, zijn er blijkbaar ook enkele tegenstanders. Een Twittergebruiker had namelijk commentaar op Lili en haar relatie met Cole. Daar kon de ‘Riverdale‘-actrice natuurlijk niet mee lachen en al snel gaf ze de hater lik op stuk.

Twittergebruiker Emily Rose heeft blijkbaar iets tegen Lili Reinhart en haar geluk met Cole Sprouse. Nadat de ‘Riverdale‘-actrice tweette over hoe fijn het is om met je geliefde thuis te zitten, nam Emily namelijk een screenshot van de tweet. Die stuurde ze door naar een vriendin en schreef er het volgende erbij: ‘Hoe komt het dat deze cringey b*tch met Cole mag daten, maar ik niet’. Waarop haar vriendin zei: ‘Ze is zo 2013 Tumblr. Ze vraagt waarschijnlijk om haar kont aan te raken en pizza voor haar te kopen’. Heel gemeen!

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

‘Check je feiten, Emily’

Emily Rose deelde het gesprek op Twitter en tagde Lili Reinhart in de tweet. Gelukkig is de ‘Riverdale’-actrice zelf niet op haar mondje gevallen en had ze het perfecte wederwoord op de pesterijen. Ze retweette het bericht en schreef er het volgende bij: ‘Nee nee… Ik vraag hem om me aan te raken – overal – en dan eten we Chinees. Check je feiten, Emily.’

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Go, girl! Dat heeft Lili goed gedaan.

Lees ook:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.