Home Celebs Guilty pleasures van celebs, part 2 – tv shows

Guilty pleasures van celebs, part 2 – tv shows

Teen Moms, Keeping Up With The Kardashians, stiekem kijken we het allemaal. Check hier welke celebs graag een avondje thuis blijven om hun favo show te kijken.

America’s Next Top Model
De Revenge-hottie Nick Wechsler is verslaafd aan de serie America’s Next Top Model. Hij krijgt nooit genoeg van de show, de acteur vindt het gewoon geweldig.

Teen Moms
Popster Taylor Swift is ook hooked aan reality tv. Ze kijkt vooral graag de MTV serie Teen Moms. Ze wordt er altijd vrolijk van.

Toddlers & Tiaras
De Hart of Dixie-actrice Jaime King kijkt in haar vrije tijd graag naar Toddlers & Tiaras. Ze vindt het grappig om te zien dat de meiden soms net zo zijn zoals zij was als kind. Ze vindt het ook leuk om te zien hoe de jonge meiden zich opmaken.

Keeping Up With The Kardashians
Naast de liefde voor junkfood is Jennifer Lawrence ook gek op de reality serie Keeping Up With The Kardashians. Van Kims scheiding tot de vakantie van de familie in Thailand, J-law heeft het allemaal gezien. Ook Jennifer Aniston kijkt de show non-stop. Ze is een huge fan van Kim.

Project Runway
Actrice Julie Bowen is verslaafd aan Project Runway, ze kijkt het altijd in combinatie met wat lekkers. Ze vindt het heerlijk gewoon op de bank te liggen, zoetigheid te eten en om dan te zien we de mooiste designs maakt.

Home and Garden televison
De Orange Is The New Black-actrice Taylor Schilling is verslaafd aan Home and Garden Televison. Ze vindt het prachtig om te zien hoe huizen weer opgeknapt worden.

Jersey Shore
The Vampire Diaries- actrice Kat Graham loves Jersey Shore. JWoww is haar favoriet uit de serie, de actrice vindt haar bad-ass en denkt dat ze veel aankan.

Alle soorten reality tv
Er zijn ook celebs die gewoon alle reality shows kijken. Zo kijkt Glee-actrice Naya Rivera in haar vrije tijd non-stop reality tv. Ook Revenge-actrice Ashley Madekwe kijkt het graag. “I love trashy reality tv. Ik kijk Housewives, Shahs of Sunset, eigenlijk gewoon alles”, liet Ashley eens weten in een interview.

(Bron foto’s: Just Jared)

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.