Home Beauty Met deze geniale hack kiest Lucy Hale altijd de juiste lippenstiftkleur

Met deze geniale hack kiest Lucy Hale altijd de juiste lippenstiftkleur

Lucy Hale
Foto: Instagram @lucyhale

Zelfs de eenvoudigste look kan met dat kleine extraatje omgetoverd worden tot een perfect afgewerkt geheel. Dé tip waarop we zaten te wachten komt van ‘Pretty Little Liars‘-ster Lucy Hale. Ze deelt een eenvoudige lippenstifthack om je look een wauw-effect te geven.

‘Pretty Little Liars’ was misschien spannend, maar de voornaamste reden dat wij jarenlang trouw bleven kijken naar de serie, waren toch de fantastische beautylooks van Hanna, Spencer, Aria, Emily en Alison. Ook in het dagelijkse leven houden de dames er een mooie stijl op na, en door hun jarenlange ervaring in de make-upstoel kennen ze natuurlijk veel beautytips.

Lippen en schoenen

Lucy Hale (aka Aria Montgomery) deelde onlangs in een interview met Refinery29 een beautyhack die simpel en tegelijk geniaal is. Om haar look af te werken, kiest ze elke keer resoluut voor dezelfde truc met lippenstift. De beste manier om een samenhangend geheel te creëren is volgens Lucy door de kleur van je lippenstift te matchen met je schoenen.

Poepsimpel! Nu we haar geheim weten, kunnen we er niet meer naast kijken! Hoe kan het dat we dat al die jaren nooit hebben opgemerkt?

Feelin sunny 🌞 or like Snow White 🍎 you choose.

A post shared by Lucy Hale (@lucyhale) on

A post shared by Lucy Hale (@lucyhale) on

Meer make-uptips:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.