Home Celebs Celeb News Hailey Baldwin in 2011: ‘Ik ben 100 % team Jelena’

Hailey Baldwin in 2011: ‘Ik ben 100 % team Jelena’

Haar 14-jarige zelf had vast nooit durven dromen dat zij met Justin verloofd zou zijn.

Hailey Baldwin

Justin Bieber heeft zopas zijn verloving met Hailey Baldwin bevestigd op Instagram. Toch was die laatste ervan overtuigd dat de ‘Sorry‘-zanger zou eindigen met niemand minder dan Selena Gomez. Het model tweette in 2011 hoe hard ze fan was van Jelena en hoe zij forever alone was.

Fans hebben duidelijk hun research gedaan. Ze hebben namelijk tweets van Hailey Baldwin teruggevonden die dateren van 2011. En het is echt hilarisch, want in die berichten spreekt de toenmalige 14-jarige tiener over hoe ze Justin Bieber en Selena Gomez shipt en dat zij de perfecte relatie hebben. De vier tweets die zijn nu opgedoken en zijn echt te grappig voor woorden.

Team #Jelena

De allereerste tweet verscheen in mei 2011 en bevatte een duidelijke boodschap: ‘Ik ben 100 % team #Jelena’.

Een tweet uit september 2011 klinkt als volgt: ‘Het kan me niet schelen wat iemand zegt, maar Justin Bieber en Selena Gomez samen is de definitie van de tienerdroom! #word’.

Forever alone

Januari 2012 tweette ze: ‘Serieus. Zij is echt meer dan perfect en hij is, je weet wel, Bieber. Ze hebben de perfecte relatie.. -____- forever alone’.

In februari 2012 tweette Hailey het volgende: ‘Ik moet toegeven dat ik echt uitkeek naar het zien van welke kleurcoördinatie Jelena zou dragen voor het VF-feestje… #sigh #ohwell’

Hailey Baldwin zal er nu duidelijk anders over denken, aangezien zij nu degene is die met Justin Bieber in het huwelijksbootje stapt. Haar 14-jarige zelf had zich vast nooit kunnen inbeelden dat de toekomst er voor haar zo rooskleurig uit zou zien.

Lees ook:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.