Home Celebs Celeb Style & Beauty ZIEN: Hailey Baldwin staat op cover Mexicaanse Vogue met joekel van verlovingsring

ZIEN: Hailey Baldwin staat op cover Mexicaanse Vogue met joekel van verlovingsring

Het juweel van 500.000 dollar leidt alle aandacht van het model af.

Hailey Baldwin
Photo News

We vingen al een glimp op van Hailey Baldwins gigantische verlovingsring. Nu krijgen we het juweel eindelijk in z’n volle glorie te zien. Het model pronkt er namelijk mee op de cover van de Mexicaanse Vogue. And we must say: Justin Bieber heeft smaak!

Naast de jurk vinden wij de verlovingsring toch wel een van de belangrijkste zaken. En dat heeft ook Justin Bieber goed door. De ring waarmee hij Hailey Baldwin ten huwelijk vroeg is namelijk prachtig! Nu hebben we eindelijk een foto van het juweel die haar eer aandoet. Het 21-jarige model staat er in volle glorie mee op de cover van de Mexicaanse Vogue.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

500.000 dollar

Je kan er niet naast kijken, hé?! De ring zou de Canadese zanger maar liefst 500.000 dollar gekost hebben, en Justin zou zelf geholpen hebben bij het ontwerp. Ontwerper Jack Solow wist het volgende erover te vertellen: ‘Uiteindelijk wilde Justin iets dat Haileys prachtig gevormde handen heel sierlijk zou accentueren. We gingen voor een ovalen steen die heel uitzonderlijk is in zijn lengte en sierlijkheid. Kijk naar haar handen, ze is verfijnd.’ Jaloers!

Lees ook:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.