Home Celebs Celeb News ZIEN: het moment waarop Hailey Baldwin en Justin Bieber elkaar voor het...

ZIEN: het moment waarop Hailey Baldwin en Justin Bieber elkaar voor het eerst ontmoetten

In de video geven ze elkaar verlegen een hand...

Justin Bieber
Photo News

Sinds hun gezellige samenzijn in Miami werden Justin Bieber en Hailey Baldwin al meerdere keren samen gespot, zelfs al kussend. We kunnen dus zeggen dat ze weer aan het daten zijn. Maar weet jij waar en wanneer het duo elkaar voor het eerst ontmoette? Wij wel, en er bestaat zelfs een video van!

We vragen ons altijd af hoe sommige celebs opeens met elkaar in contact komen. Vaak is dat via gemeenschappelijke vrienden, via het werk of op evenementen. Dat laatste is het geval bij Hailey Baldwin en Justin Bieber, en dat is ondertussen al negen jaar geleden! Het vermeende koppel werd namelijk in 2009 (!) aan elkaar voorgesteld door Haileys papa Stephen Baldwin.

Verlegen

En daar bestaat een video van! In het filmpje zie je een enorm verlegen Justin en een dito Hailey elkaar een hand geven. Awww! Papa Baldwin had waarschijnlijk nooit verwacht dat de ‘Baby‘-zanger zijn dochter als girlfriend zou strikken.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Lees ook:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.