Home Celebs Hailey Baldwin schittert in nieuwe H&M X Coachella campagne

Hailey Baldwin schittert in nieuwe H&M X Coachella campagne

Hailey Baldwin
H&M zet zijn samenwerking met muziekfestival Coachella verder met een nieuwe collectie voor jongens en meisjes onder de noemer #HMLovesCoachella. En niemand minder dan it-girl Hailey Baldwin is het gezicht van de campagne.

Hippie Hailey

Coachella is all about vrijheid en positieve vibes, en die waarden zien we dan ook terugkomen in de collectie. Denk: folk-bloesjes, kralen en tops met franjes, jumpsuits met prints, jeansshortjes en flaphoeden voor meisjes en T-shirts en hemdjes met drukke prints, bermuda’s en denimshorts voor jongens.

Baldwin, die samen met haar squad members Adwoa Aboah, Julia Cumming, Luka Sabbat en Ash Stymest, model staat voor de #HMLovesCoachella campagne, die werd geshoot in de woestijn buiten L.A., is laaiend enthousiast over de fashion collaboration: “Coachella is niet alleen een fantastisch muziekfestival, maar het is ook een gemoedstoestand. Het gaat om samen met je vrienden op stap gaan en te genieten van het leven. Ik ben heel blij om deel uit te maken van de campagne. Ik vind dat #HMLovesCoachella perfect de neo-hippie spirit van het festival heeft vertaald. De shoot vond plaats in de woestijn, onder de glinsterende zon, we waren volledig onszelf terwijl we één met de natuur waren. Het was geweldig!”.

De collectie wordt gelanceerd op 31 maart.

Nog meer fashion collabs:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.