Home Celebs Celeb News Hailey Bieber verklaart op Instagram waarom haar pinken krom zijn

Hailey Bieber verklaart op Instagram waarom haar pinken krom zijn

Het model vraagt iedereen om voor eens en altijd op te houden met haar er opmerkingen over te geven.

Hailey Bieber
© Getty

Iedereen is wel onzeker over iets aan zijn/haar lichaam. Ook celebs zoals Hailey Bieber, zo blijkt. Het model en de vrouw van Justin Bieber trok naar Instagram Stories om uit te leggen waarom haar pinken krom zijn en om te vragen of iedereen het nu voor eens en altijd kan loslaten.

Justin Bieber onthulde enkele weken geleden dat hij lijdt aan de ziekte van Lyme. Nu trekt ook zijn vrouw Hailey naar Instagram om iets over zichzelf te onthullen. Het model heeft blijkbaar een genetische aandoening waardoor haar pinken krom staan. Iets waarbij heel wat mensen zich vragen stelden.

Genetische aandoening ectrodactylie

Hailey Bieber begon haar Instagram Stories als volgt: ‘ok, laten we het pink-gesprek openen. Omdat ik altijd al heb gelachen met mezelf hierom kan ik evengoed vertellen waarom ze er zo krom en eng eruitzien.’ In een tweede verhaal, dat al snel weer van het socialemediaplatform verdween, deelde de it-girl een screenshot van een Wikipediapagina over een aandoening genaamd ectrodactylie, dat wil zeggen dat er één of meerdere vingers en vingerkootjes ontbreken. Een vinger ontbreekt bij Hailey niet, maar ze heeft er wel kromme pinken door.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Hailey schreef het volgende bij de screenshot: ‘Ik heb iets dat ectrodactylie heet en het zorgt ervoor dat mijn pinken eruitzien zoals ze doen. Het is genetisch, ik heb het al mijn hele leven. Dus mensen kunnen nu stoppen met vragen wat er in godsnaam mis is met mijn pinken. Dit is wat er mis is. Lol.’ In een derde en laatste Story vraagt ze haar volgers nogmaals om haar dus niet meer op de rooster te leggen over haar vingers. You heard the woman! 

Lees ook:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.