Home Celebs Celeb Style & Beauty Hailey Bieber onthult van welke tattoo ze spijt heeft en van welke...

Hailey Bieber onthult van welke tattoo ze spijt heeft en van welke helemaal niet

'Als 24-jarige zou ik dat nooit doen.'

hailey bieber tattoo
© Getty

Hailey en Justin Bieber hebben tal van tattoos die hen helemaal maken tot wie ze zijn. Maar net zoals velen van ons hebben celebs ook exemplaren waar ze spijt van hebben. Nu heeft het 24-jarige model onthuld welke eigenlijk niet hoefde en op welk kunstwerkje ze net heel trots is.

Hailey Bieber staat in april op de cover van Elle en sprak in het bijhorende interview over – uiteraard – haar man Justin Bieber, haar YouTubekanaal, maar ook over haar tatoeages, waarvan het aantal al rond de twintig ligt. Haar eerste liet de celeb volgens The List al zetten op haar zestiende.

Al is dat niet het minikunstwerk waar ze spijt van heeft. Het exemplaar dat ze nooit opnieuw zou kiezen, liet ze op haar lichaam vereeuwigen toen ze achttien was. Het gaat om het geweer die op de binnenkant van haar vingers staat. In een interview met Elle vertelde ze het volgende erover: ‘Ik denk dat ik op mijn achttiende het er cool uit vond zien. Maar nu als 24-jarige zou ik dat nooit doen. Ik vind pistolen gewelddadig.’

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Letter J

Van welke tattoo ze dan absoluut geen spijt heeft? Het initiaal van hubby Justin Bieber die ze volgens Teen Vogue liet zetten ter ere van hun één jaar huwelijk. Op haar ringvinger staat de letter J met een ster te pronken. Maar die tatoeage vervaagde al snel, waardoor men dacht dat ze niet echt was. ‘En toen dacht iedereen dat ik loog over dat ik de tattoo had’, aldus Hailey aan Elle. Toen ze terug in Los Angeles was, liet het model de J opnieuw zetten door de bekende artiest Dr. Woo.

Dit bericht bekijken op Instagram

Een bericht gedeeld door MR.K 💚 (@mr.k_tattoo)

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

En Hailey is nog lang niet klaar met de inkt op haar lichaam, al probeert ze wel wat plaats te laten voor tattoos met betekenis, zoals voor haar toekomstige kinderen. Aan Harper’s Bazaar vertelde ze in 2018 het volgende: ‘Ik wil er meer, maar ik hou plaats over voor de namen van mijn kinderen, en bepaalde sentimentele dingen, en ik wil niet alle leuke plaatsen invullen voor ik daar ben.’

Lees ook:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.