Home Celebs Celeb News ZIEN: Hailey Baldwin onthult splinternieuwe trouwring en hij is to die for

ZIEN: Hailey Baldwin onthult splinternieuwe trouwring en hij is to die for

Het topmodel stapte afgelopen weekend voor de tweede keer in het huwelijksbootje met popster Justin Bieber.

hailey baldwin
© Getty Images

Hailey Baldwin (22) stapte afgelopen weekend voor de tweede keer in het huwelijksbootje met Justin Bieber (25) en daar hoorde niet alleen een uitgebreid feest bij, maar ook een splinternieuwe trouwring. En wat voor een!

Zoals je hier al kon lezen, trouwden Hailey Baldwin en Justin Bieber het afgelopen weekend voor de kerk in South Carolina. Een klein jaar eerder deden ze dat al eens voor de wet in New York. En de foto’s liegen er niet om: Justin en Hailey lijken very much in love.

Wat ons vooral opvalt aan onderstaand kiekje dat de kersverse bruid zonet op Instagram deelde: haar splinternieuwe bling! Het 22-jarige topmodel koos voor twéé trouwringen (swipe voor een close-up) bezet met diamanten om haar gigantische verlovingsring ter waarde van $ 500.000 mee te omsluiten.

Het Amerikaanse label Tiffany & Co. bevestigde intussen dat zij niet alleen verantwoordelijk waren voor Hailey’s trouwringen, maar ook voor die van Justin. De diamanten oorbellen die Baldwin op haar trouwfeest droeg, zijn eveneens van Tiffany & Co..

View this post on Instagram

❤️

A post shared by Hailey Rhode Bieber (@haileybieber) on

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Het bruidspaar zou intussen op weg zijn naar hun huwelijksreisbestemming, maar wij hopen stiekem toch nog op een close-up van haar bruidsjurk die – wat de top betreft – heel erg lijkt op de tweede jurk die Meghan Markle op haar avondfeest droeg in mei vorig jaar.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Nog meer nieuws uit Hollywood: 

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.